Články píšeme o všem, co je spojené s přírodou, správnou životosprávou, zdravím, životem, psychikou, domovem, vesmírem a kreativitou.

Kolikrát jsem si říkala, proč nás život v některých chvílích dokáže srážet na kolena. Proč ty chvíle přichází ve chvílích, kdy jsme šťastni a nečekáme nic zlého. Proč nás ty chvíle chtějí pohřbít zaživa, kdy si můžeme oči vyplakat a zůstává velké prázdno a díra do nekonečna.


Mrkneme na internet a na nás se navalí plno smutných zpráv o tom, že ten a ten umřel, spadlo letadlo, havaroval autobus, orkán strhal střechy a odřízl půl republiky od elektřiny a lavina sněhu zabila lidi na horách. A tak se to děje každý den a celé roky do sebe vstřebáváme samé negativní zprávy z různých zdrojů.

Příroda je obrovská lékárna, která nevyžaduje po nikom peníze a má otevřeno kdykoli potřebujeme. Najdeme v ní léky na jakoukoli nemoc a bolest, stala se pro nás inspirací a velkou studnici různých informací. Dnes se spolu podíváme do voňavého světa lípy, jasmínu a černého bezu.

Vydejme se spolu na cestou za světlem a zdravím a naději v lepší budoucnost pro sebe i naše děti. Nikdy není pozdě na jakoukoli změnu v životě. Neživte v sobě denně (nonstop) strach a obavu a hrůzu ze všeho, co se teď kolem vás děje.Nepouštějte strach pořád k sobě přes televizi a internet, dejte si pauzu, čtěte nějakou pěknou knížku,...

Med je zázračnou tekutinou, zlatem přírody, pochoutkou, sladidlem a přírodním lékem. O tuto dobrotu se nám starají včely, vyrobit med není jednoduché a stojí za tím obrovský kus práce, jelikož na půl kilogramu medu je potřeba navštívit přes milión a půl květů, kolikrát včela nalétá až 100 km za den.